Lego och vänner

Vare sig man leker ensam eller i sällskap med vänner så är byggserien lego friends ett äventyr för stora och små som ger glädje och sällskap i många timmar. Här kan man låta fantasin och kreativiteten flöda fritt och det finns inga som helst begränsningar. Byggserien är framför allt inriktad på flickor men det betyder naturligtvis inte att inte pojkar också kan ha kul med den, bara skaparlusten och påhittigheten finns med!

Lego friends går ut på att fem tjejer med specifika namn och bakgrunder är bästa kompisar med varandra och lever i en färgglad legovärld med städer, öar, affärer, skolor och massor av andra byggnader. Här går de och shoppar, fixar håret hos frisören och dricker juice i den lokala kafeterian. Det finns massor av tillbehör och sakta men säkert kan man bygga en hel värld åt väninnorna.

När tjejerna inte går i skolan gillar de att resa till olika miljöer, gå på cirkus och bio liksom att bege sig på äventyr i naturen. Det finns ett stort urval byggset som tjejernas hem med hundratals bitar, roliga skidbackar och sportcenter där de tränar allt från basket till zumba.

Man kan också bygga till egna projekt genom att använda sig av sina egna bitar och vad gillar tjejer mer än djur? Idag finns det ett stort urval med färger så man kan enkelt göra rosa grisar, röda katter, bruna hästar och gröna krokodiler. Bygg fritt en djurpark där de olika kreationerna kan stå eller varför inte en cirkus där de kan utföra olika trick. Möjligheterna är oändliga; det enda som krävs är att man har en hel del legoklossar och stor skaparlust!

Ett stort antal tillbehör, spel och filmer kompletterar serien och man kan lära sig mer om vännerna och den underbara värld de lever i. Det finns också skolväskor och böcker med temat som gör allt ännu roligare för vänner till Friends Lego!

englishPersonalPress